Prosjekter

Her er noen av våre prosjekter som har blitt utført i løpet av de siste årene. Klikk på bildet for å besøke hjemmesiden deres.

Norwaykayak


Norway Kayak DA ble startet høsten 2009 av Erlend Aunevik og Matias Modalsli Grøtteland. Norway Kayak driver med instuksjon innen ulike aktiviteter primært for folkehøyskoler\bibelskoler og organisasjoner men også for private grupper. De har også en salgsavdeling der vi selger toppen av aktivitets ustyr til elever på folkehøyskoler\bibelskoler og medlemmer i ulike organisasjoner.

FriBu Lyngdal


FriBU står Frikirkens Barne & Unge, og er Den Evangeliske Lutherske Frikirkes barne og ungdomsorganisasjon. Det vil med andre ord si at FriBU-Lyngdal er fellesparaplyen til alt det som er av barne og ungdomsarbeid i Lyngdal Frikirke.

KVS-Lyngdal


KVS-Lyngdal er en videregående internatskole som ligger i Lyngdal 7 mil vest for Kristisansand. KVS-Lyngdal kan friste med følgende linjer å velger mellom; Naturbruk, IKT og idrett. Vi har hjulpet med nytt webdesign, logo, oppsett av ny server, backup av FTP og database.

The Reunion

Ungdomscampen