Publiseringsverktøy

Vi tilbyr våre kunder et av verdens beste publiseringsverktøy, med millioner av brukere på verdensbasis er det et system som alltid er i utvikling, sikkert og utrolig brukervennlig. Det er blitt kåret til årets blogging system i 2007 og vant årets beste publiseringssystem pris i 2009. Ingen systemer har noen gang vunnet priser for beste blogging og publiseringssystem før, noe som viser hvor kraftig og innovativt WordPress er. I 2008 fikk utviklerene av publiseringssystemet hele $ 29,5 millioner i støtte for videreutvikling, New York Times var blant de 4 investorene.
WordPress brukes også av store firmaer som:

Alle sidene retrodesign produserer er laget med WordPress i backend slik at våre kunder enkelt kan oppdatere sine websider, vår hjemmeside er også laget med WordPress som vårt publiseringssystem. Ta en titt i vår portefølje så får du en god oversikt over alle de forskjellige oppsettene vi designer rundt publiseringssystemet. Her ser du at det er kun fantasien som setter grenser! Alt i fra avis oppsett, portaler, Blogger, link directory, web community + mm lager vi enkelt med vårt publiseringssystem. Et system ingen firmaer i Norge som utvikler sine egne publiseringssystem kan konkurrere med!
Er det bra nok for firmaer som New York Times, CNN, Playstation (For å nevne noen) er vi rimelig sikker på at det vil fungere for ditt firma også.

Denne videoen gir deg innsikt i hvor innovativt og enkelt systemet er i bruk:

Med over 8000 forskjellige moduler har vi valgt ut og testet de forskjellige slik at du som vår kunde kun får det beste utvalget, WordPress krever veldig lite teknisk kunnskap, ingen installering, fungerer i alle browsere og forlanger lite fra deg som bruker. WordPress har mange innebygde funksjoner som drag and drop hvor du kan tilpasse oppsettet etter eget ønske, video-dokument og billedopplastning, mulighet for å legge til brukere med forskjellige rettigheter og mye mer..

Kontakt oss for en demo, vi kan garantere deg at du vil bli imponert!
Her er noen standard core funksjoner vårt publiseringsverktøy blir levert med:
Kommentarer – besøkende kan legge til kommentar på nyhets innlegg, du kan styre via admin hvilke innlegg du ønsker skal ha denne funksjonen tilgjengelig.
Anti spam – WP har et innebygget og robust system som itregrert blacklist og åpen proxy sjekker for å administrere og slette spam kommentarer på din hjemmeside, vi har også et stort utvalg av tilleggsmoduler som tar dette steget enda lenger.

Full bruker registrering – WP har et innebygget registreringssystem som (Hvis du ønsker) tillater brukere å registrere og vedlikeholde sine egne profiler samt legge til autentiserte kommentarer. Du kan velge å lukke kommentarer for ikke registrerte brukere.

Passord beskyttelse – Du kan passordbeskytte individuelle innlegg og sider. Du kan også legge til private innlegg som bare er synlig for skribenten.

Arbeidsflyt – Du kan ha brukere som har rettigheter til å lage utkast, disse blir ikke publisert men må godkjennes av en administrator først.

Brukere – Wp’s avanserte system  for brukere tillater opp til 10 forskjellige brukernivåer